Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: paklah tido lagi
CAKAP.Net > Cakap Umum > Cakap Isu Semasa > Cakap Politik
padaiyappa©










paklah tidur lagiiiiii
sHäm
Hmmm .. kalau bagi kopi secawan okay kot .. diorang served air sejuk je , ngantuk le kawan .. biggrin.gif
aina_sara
bukan tido, tp paklah sedang pikirkan sesuatu kot.. 105.gif
publicManager
ni kes eksploitasi gambar niii....
Mencari
kenkadang pm ni nmpk mcm serabut ja..tension kot
ganazz
pak lah kena ada ubat anti tido. Appa la cam ni, nanti sat pencen awai, leh la ghaib membuta
aina_sara
QUOTE (Mencari @ Nov 12 2008, 02:55 PM) *
kenkadang pm ni nmpk mcm serabut ja..tension kot


apa kawan x tension, sana sini pakat dok kutuk dia... da.gif

walau apapun, aku tetap penyokong setia paklah.. rclxm9.gif
muz
QUOTE (aina_sara @ Nov 12 2008, 11:04 PM) *
apa kawan x tension, sana sini pakat dok kutuk dia... da.gif

walau apapun, aku tetap penyokong setia paklah.. rclxm9.gif



aku rasa mungkin program 2 terlalu boring @ tak best lansung 2 yg pak lah boring.... ala geng pak lah pun manusia biasa je mcm kt jgk bl dgr ceramah je tiba2 rasa mengantok lbh2 ceramah agama...... aku cakap atas pengalaman diri sendiri jeeeeee jgn marah yee
padaiyappa©
Tapi bro paling ketara masa dengar khubah jumaat,,, itulah saat saat tidurt yang best
sHäm
QUOTE (Padaiyappa @ Nov 13 2008, 02:33 PM) *
Tapi bro paling ketara masa dengar khubah jumaat,,, itulah saat saat tidurt yang best


Hmm .. ada 'benda' gayut kat mata tu ..
Kuro-Obi
so what kalo pak lah tido pong...

p/s: aku bukan Umno
Carool_87
biarla die nk tdo pun, pnt bkrja..jp sne snie perasmian,aktiviti n dll..korg jeles ar tue cz korg tdo org xmik gmbar..kn?hahaaha da.gif
padaiyappa©
QUOTE (Carool_87 @ Feb 7 2009, 03:23 AM) *
biarla die nk tdo pun, pnt bkrja..jp sne snie perasmian,aktiviti n dll..korg jeles ar tue cz korg tdo org xmik gmbar..kn?hahaaha da.gif


saya nak komen sikit, memang betul cakap awak tu, tapi beliau sebagai perdana menteri malaysia orang pertama (Raja dah jadi tunggul)
beliau menjadi contoh pada rakyat yang dipimpin,,, sepatutnya beliau harus menanamkan sifat sifat positif pada rakyat, bayang kita meeting dengan bos kita, bos kita tengah present sesuatu, bos kita tidur, apa yang kita rasa ...
♦محمد أفيق♦
QUOTE (Padaiyappa @ Feb 7 2009, 01:01 PM) *
saya nak komen sikit, memang betul cakap awak tu, tapi beliau sebagai perdana menteri malaysia orang pertama (Raja dah jadi tunggul)
beliau menjadi contoh pada rakyat yang dipimpin,,, sepatutnya beliau harus menanamkan sifat sifat positif pada rakyat, bayang kita meeting dengan bos kita, bos kita tengah present sesuatu, bos kita tidur, apa yang kita rasa ...

entah la pak lah ni..tunjuk la nilai2 murni yang baik2..ade plak tdo..
itu kononnya tak de mase nak tdo la tu...sibuk fikir hal negara..ape la...
kalau aku present projek boss tdo..aku empuk kepala dia ngan air cond office
wandisini
DR M gak bagus...pnah ke nampak dia buat perangai cam pak lah ni
Carool_87
QUOTE (qifa_87 @ Feb 7 2009, 01:08 PM) *
entah la pak lah ni..tunjuk la nilai2 murni yang baik2..ade plak tdo..
itu kononnya tak de mase nak tdo la tu...sibuk fikir hal negara..ape la...
kalau aku present projek boss tdo..aku empuk kepala dia ngan air cond office




org tua...pam2 ar.. 105.gif
♦محمد أفيق♦
QUOTE (Carool_87 @ Feb 8 2009, 04:15 AM) *
org tua...pam2 ar.. 105.gif


betul ke dia tdo ni.mane tahu kot jurukamera teramik mase dia nak fikir seketika ke..ape ke..bukan maksud dia tdo..secara tak sengaja snap gambar cam ni.

pak lah pon kena la peka ngan persekitaran..
ramai org amik gambar..
pastu majlis rasmi plak tu.
jgn la buat sesuatu yang boleh menimbulkan cakap2 belakang..
kena lebih peka...
B@zSh™
Tidur LAH.... smile.gif
♦محمد أفيق♦
QUOTE (B@zSh @ Feb 8 2009, 03:11 PM) *
Tidur LAH.... smile.gif

hahahahaha 24.gif
mmg tak boleh bLAH
mat.g™
Biasa kalau tengok Pak Lah tido ni teringat zaman Gusdur menjadi Presiden Indonesia.. beliau selalu tido dalam meeting tp sbb dia tu cacat penglihatan so ada la reasonnya... so Pak Lah lak apa cite?
B@zSh™
Bila seseorang tu nak jadi pemimpin rakyat...nak tak nak beliau kena jaga perilaku & bg contoh kepada rakyat
Kalo setakat sekali 2 tdo xder masalah...tp ni mcm terlalu banyak
Penat sangat kot? Tp x nampak lak orang bangkitkan isu ni pada PM2 terdahulu tongue.gif
Carool_87
QUOTE (B@zSh @ Feb 10 2009, 08:45 PM) *
Bila seseorang tu nak jadi pemimpin rakyat...nak tak nak beliau kena jaga perilaku & bg contoh kepada rakyat
Kalo setakat sekali 2 tdo xder masalah...tp ni mcm terlalu banyak
Penat sangat kot? Tp x nampak lak orang bangkitkan isu ni pada PM2 terdahulu tongue.gif



tenaga btin Pak Lah kurg kot....
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2018