Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: EVENT SURVEYOR - Part Timer
CAKAP.Net > Cakap Urusniaga & Kerjaya > Cakap Kerjaya & Pengalaman
black_rosesjr
Ni ada lagi satu part time job dari opis aku
(EVENT SURVEYOR ) - penin aku..banyak benar keje nak offer

Yang ni mcm biase la.. contact details aku:
Nama company kawan : INSIGHTS MATRIX (M) SDN BHD (EGNATIA Group of Company)
(Formerly known as Kavaq Customer Intelligence (M) Sdn Bhd)
Ni address opis kawan : No.8, Jalan PJS 7/21,
Bandar Sunway,46150
Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
Tel : 603 5636 7989 Sambungan 305
Fax: 603 5632 7989
Email kawan: juliazi@insights-matrix.com
Web comp kawan: http://www.insights-matrix.com

PROJEK : 1-UPDATE DATA & 2-BUAT SURVEY (Dua2 kena Guna tepon opis aku) korang boleh buat dua2 keje dalam 1 hari.
PROJEK RUNNING : NEXT WEEK (opis hour)-Kena buat keje dari opis aku.. jadi sesuai ngan sesape yang blh dalang ke sini je la. Projek ni mungkin sampai dekat sebulan kot. tengok sampai abis orang yang nak kena tepon tu la.
PART TIMER YANG DIPERLUKAN : 5 ORANG (Blh berbahase Melayu & English)
ORANG YANG NAK DITELEPON = Lbh Kurang 2,000 Orang (Suke ati korang la korang boleh tepon brape orang pon)
GAJI : 1-UPDATE DATA ( Korang tepon sorang & update data die, dapat RM2)-data yg nak update cket je korang boleh tepon ramai org 1 hari.

2-BUAT SURVEY ( Korang tepon sorang, tanye die soklan2 yang bos aku suh tanye & update data die, dapat RM5)-yang ni pon korang boleh tepon ramai org 1 hari.

Tak semestinye korang kena stay ngan projek ni sampai sebulan.. kalo korang free seminggu ke, 2 minggu ke, blh je join. tapi 2 hari sblm korang stop, inform je la kat aku.
mat.g
QUOTE (black_rosesjr @ Nov 21 2008, 12:32 PM) *
Ni ada lagi satu part time job dari opis aku
(EVENT SURVEYOR ) - penin aku..banyak benar keje nak offer


haa.. ni peluang kat sape2 yg nak buat part time cari side income.. sila2 call.gif
suhaily_86
kerja sambil melayari internet. Sungguh mudah kerana anda dibayar untuk;
1) Membaca emel yang dihantar
2)Membaca iklan selama 30saat
3)Menghebohkan kepada rakan2 anda.

FREE, PERCUMA!!
TAK RUGI SESEN PN KALAU CUBA.. Jadi active clicker pd link ini;
1)http://www.troybux.com/?ref=suhaily86
2)http://www.infinitybux.com/?ref=suhaily86
3)http://www.clixsense.com/?ref=suhaily_86


SEKIAN, SELAMAT MENCUBA..(happy.gif)
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2018