IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

Profil
Foto Personal
Bintang
 
Pilihan
Pilihan
Pernyataan Personal
KomenEbook buat masa ini tidak mempunyai sebarang pernyataan personal.
Maklumat Personal
KomenEbook
Bukan Eksekutif
42 tahun
Lelaki
terengganu
Lahir Mei-2-1979
Minat
Tiada Info
Statistik
Sertai: 20-September 08
Profil Dilihat: 1,478*
Kemunculan Terakhir: Sulit
Masa: Aug 3 2021, 04:04 PM
16 kiriman (0 per hari)
Maklumat Perhubungan
AIM Tiada Info
Yahoo Tiada Info
ICQ Tiada Info
MSN Tiada Info
Contact Sulit
* Paparan profil terkemaskini setiap jam

KomenEbook

Member Rasmi

*


Topik
Kiriman
Komen
Kawan
setakat ini..
8 Feb 2009
Sanggupkah Anda Lebukan Duit Untuk RM 10, RM 30 atau RM 300 Untuk Membeli Produk Digital Yang Tidak Diketahui Kebenaran dan Keberkesanannya?

Saya ingin berkongsi satu fakta dengan sahabat. Tahukah bahawa dalam kajian secara rambang ke atas 140 responden, 80% peratus responden tidak mengetahui apa yang dimaksudkan dengan ebook?

Dalam trend penjualan ebook menerusi internet sekarang, golongan inilah yang sering menjadi sasaran oleh pihak yang tidak bertanggungjawab dengan membeli ebook (atau produk digital) yang tidak diketahui kesahihan dan kebenarannya.

Mereka mudah terpesona dengan taktik pengusaha produk yang hanya mahu mengaut keuntungan segera menerusi penjualan ebook yang hanya “indah khabar dari rupa”. Akibatnya, golongan ini akan “membenci” perniagaan internet, walhal perniagaan internet merupakan “lubuk emas” jika benar-benar memanfaatkannya secara jujur dan berhemah.

Tahukah anda, potensi kerugian tersebut boleh terjadi kepada anda jika anda tidak mengambil tindakan yang sewajarnya sekarang?

Maaf sahabat, saya tidak bermaksud untuk menakutkan sahabat dengan fakta di atas. Saya juga tidak mengatakan anda tidak pandai. Cuma saya risau mungkin ia terjadi kepada sahabat. Hakikat yang perlu diterima, masih ramai yang terdedah dengan risiko penipuan melalui internet melalui urusniaga produk digital.

Masih belum terlambat untuk anda bertindak

Saya perkenalkan kepada anda satu panduan khas - Panduan Beli Ebook Versi 2.0

Panduan Ini akan mengajar anda bagaimana untuk mengenalpasti ebook (atau produk digital) yang dibeli itu benar-benar berkualiti. Anda akan difahamkan apa yang perlu dibuat Jika anda ragu-ragu dalam pembelian mana-mana produk digital.

Untuk maklumat lanjut, sila layari http://panduanbeliebook.com

BONUS
Saya sertakan Empat Bonus:

1 - Rahsia Penipu Internet Terbongkar - Saya dedahkan lengkap disebalik tabir laman web yang dimaksudkan, bermula dari "login page" sampailah ke "logout page", BESERTA dengan 1 Manual lengkap Penipuan perniagaan melalui email

2 - Teknik Mudah lindungi link affiliate anda Versi 2.0

3 - Vitamin Kejayaan Versi 2.5

dan satu ebook tambahan - Rahsia Review yang mana saya ceritakan bagaimana saya mendapat Google Rank 2 [PR 2] hanya dengan 25 post artikel TANPA SEBARANG KOS!

Untuk maklumat lanjut, sila layari http://panduanbeliebook.com

Gunakan kupon diskaun di bawah untuk dapatkan potongan ekstra!


Dari 5 Febuari 2009 Hingga 19 Febuari 2009: Masukkan kod ini pada ruangan bukti pembayaran:

CAKAP_0519: Anda hanya perlu bayar RM 38 sahaja

Dari 19 Febuari 2009 Hingga 4 Mac 2009: Masukkan kod ini pada ruangan bukti pembayaran:

CAKAP_1904: Anda hanya perlu bayar RM 43 sahaja


Sebarang Pertanyaan, boleh hubungi http://panduanbeliebook.com/support

Untuk PRE-REVIEW Produk (untuk mengelakkan anda rasa ditipu), Sila layari Pre-Review ulasan produk:

KLIK DI SINI

Minimakan risiko anda, jangan biarkan anda menjerit geram setelah membeli produk yang hanya "indah cover dari isi!"

3 Oct 2008
PRODUK NI KATEGORI EBOOK TEKNIKAL.

TEBAL Tak Banyak..46 mukasurat AJE.

ANDA MAMPU MEMBELI & MEMILIKI PRODUK INI - HARGANYA MURAH SANGAT...ANDA MEMANG TERKEJUT BESAR DENGAN HARGA YANG SAYA TAWARKAN!!!!

JAMINAN 200% Dengan Harga Tawaran Ini. JIKA anda kata Harga produk ni Mahal, SAYA RELA DIPANGGIL PENIPU DI ALAM SIBER!!!

Tak Nak Buang Masa Anda Dengan Baca Promosi Yang Panjang-Panjang... cool.gif

DENGAN HORMATNYA, SAYA PERSILAKAN ANDA KLIK KAT SINI

================================================================================
p/s: Produk ini telah mendapat sambutan yang hangat...SAYA JAMIN MURAH 200%. JOM KE WEBISTE NI
20 Sep 2008
(salam) dan salam sejahtera

(terima kasih buat admin yang menyediakan ruangan ini)

nama saya pada komuniti siber ni Komen Ebook. mula-mula cerita kat sepupu saya dia bantai gelak jugakla nama ni. tapi saya nekad pakai nama ni jugak. so, tertubuhla komenebook.com

saya dengan dunia blogging ni masih baru. baru je berblog dari bulan januari 2008. pada awal ditubuhkan, hanya 17 unique visitors, sekarang, XXXX unique visitors.

alhamdulillah..semakin berkembang dan meningkat dari bulan ke bulan.

kiranya, saya ni membazir jugakla...dah 2 tahun hanya jadi pemerhati luar (takder blog sendiri).sepupu saya kat kuantan selalu brainwash saya supaya buat duit dengan internet. saya je yang "tido". dia dapat duit, tapi saya masih tido jugak. (menyesal jugak tak ikut cakap dia)

topik utama weblog saya berkaitan review ebook - produk digital, produk bukan digital, pendapat peribadi dan jurnal online.

setakat ini saya telah review sekitar 12 ebook berkaitan yang berbayar dan percuma. lagi yang tak saya review kerana saya perlu melakukan eksperimen terlebih dahulu.

dengan kata lain, selagi saya tak boleh buktikan / dapat somehthing knowledge / income dari mana-mana produk digital, selagi itu saya tak akan release. ini untuk menjaga kualiti weblog saya.

saya juga bersyukur kepada-NYA kerana penghujung bulan-7 telah memiliki produk sendiri . walaupun sambutan online ni kurang, tapi offline kira oraitla jugak smile.gif

jika sesiapa yang berminat berkongsi pengetahuan, link exchange atau sebarang komen, saya amat2 alukan. boleh email direct pada komen@komenebook.com
Pelawat terakhir


30 Dec 2008 - 6:30

Komen
Ahli lain tidak buat sebarang komen untuk KomenEbook.

Kawan
fid

15 kiriman
18th February 2009 - 01:01 PM

1 kiriman
25th September 2008 - 09:31 PM
Papar Semua Kawan
Versi Ringkas Masa sekarang: 3rd August 2021 - 04:04 PM