IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

5 Mukasurat V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Blog nak belajar Forex..., Teknik 100 Pips Sehari !
Moderator2
kiriman Oct 9 2014, 04:51 PM
Kiriman #1


Eksekutif
***

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 792
Sertai: 2-October 14
No. Ahli: 2,529



KLFX menawarkan Kelas Trading Forex & Cara mengurangkan Risiko Kerugian disamping mendapat Keuntungan Konsisten :

Kandungan Kelas:

· Cara step by step untuk bermula dalam dunia Forex mengunakan SmartPhone shj

· Cara menggunakan Analisis Double Zero & Pair Screening bagi mengurangkan risiko kerugian DAN mendapat keuntungan yang lebih Konsisten

· Cara Scalping FOREX mengunakan Momentum Exhaustion Pullback Strategy

· Belajar News Analisis dan impaknya terhadap FOREX


Contoh Profit Forex:


Kelebihan Forex


  • Boleh buat di mana-mana yang anda suka, janji ada internet. Sekarang trade di handphone pun boleh.
  • Tiada bos yang arah itu ini. Anda sendiri bos, anda sendiri kuli.
  • Nak buat full time atau part time ikut suka masing-masing.
  • Tiada orang tengah. Tak perlu cable-cable, bodek sana-sini.
  • Modal kecil dan kos transaksi murah.
  • Keuntungan tanpa batas.
  • Boleh buat bila-bila anda suka, pasaran buka 24 jam sehari.
  • Tiada persaingan seperti perniagaan konvensional. Maksudnya tak perlu nak berebut-rebut pelanggan.
  • Tiada siapa boleh monopoli market. Ingat senang ke nak pusing market $5 trilion tu?
  • Ada leverage. Modal minima, tapi boleh trade macam ada modal besar.
  • Risiko terhad. Anda hanya boleh rugi modal yang dilaburkan sahaja.

Kursus boleh diambil secara Online / WhatsApp Video Call ATAU Kelas Bersemuka Seluruh Malaysia


Maklumat lanjut >> https://KLFX.blogspot.My
free money forex free money forex no deposit free money forex broker free money forex trading free money forex promotion free money trade forex free real money forex free real money forex account free forex money no deposit 2016 free real money forex no deposit free start money forex free money forex account free real money forex brokers forex free money no deposit needed money management forex excel free free money for forex free cash for forex trading forex+free money for trade free money for forex trading get free forex money get free money for forex trading free money in forex free money to invest in forex forex money management software free free money on forex forex free money real free real money forex trading free forex start money free forex start up money free money to start trading forex free cash forex trading forex brokers with free money to trade forex with free money indicator forex indicator forex terbaik indicator forex percuma free indicator forex best indicator forex adx indicator forex indicator forex download cci indicator forex trend indicator forex best indicator forex trading free download indicator forex alligator indicator forex stochastic indicator forex momentum indicator forex rsi indicator forex volume indicator forex macd indicator forex best trend indicator forex fractal indicator forex signal indicator forex leading indicator forex atr indicator forex zigzag indicator forex the best indicator forex volatility indicator forex zig zag indicator forex fractals indicator forex awesome indicator forex price action indicator forex fisher indicator forex teknikal indicator forex indicator forex terbaik indicator forex percuma free indicator forex best indicator forex adx indicator forex indicator forex download cci indicator forex trend indicator forex best indicator forex trading free download indicator forex alligator indicator forex stochastic indicator forex momentum indicator forex rsi indicator forex volume indicator forex macd indicator forex best trend indicator forex fractal indicator forex signal indicator forex leading indicator forex atr indicator forex zigzag indicator forex the best indicator forex volatility indicator forex zig zag indicator forex fractals indicator forex awesome indicator forex price action indicator forex fisher indicator forex teknikal indicator forex indicator forex terbaik indicator forex percuma free indicator forex best indicator forex adx indicator forex indicator forex download cci indicator forex trend indicator forex best indicator forex trading free download indicator forex alligator indicator forex stochastic indicator forex momentum indicator forex rsi indicator forex volume indicator forex macd indicator forex best trend indicator forex fractal indicator forex signal indicator forex leading indicator forex atr indicator forex zigzag indicator forex the best indicator forex volatility indicator forex zig zag indicator forex fractals indicator forex awesome indicator forex price action indicator forex fisher indicator forex teknikal


--------------------
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Moderator2
kiriman Oct 9 2014, 04:52 PM
Kiriman #2


Eksekutif
***

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 792
Sertai: 2-October 14
No. Ahli: 2,529



Susah nak untung dalam Forex?

Pening kepala nak pilih kaunter Saham yang akan untung ?

Tak pasti entry untuk FCPO ?

Dengan langganan PAKEJ Signal dan Tips KLFX terus emel anda, anda tidak perlu lagi berhempas pulas membuat analisis setiap hari.

Trade dengan mudah dan simple berpandukan signal / tips yang kami hantar terus ke emel anda !



TIPS BURSA SAHAM : Anda akan dimaklumkan 2 ~ 3 kaunter terpilih beberapa kali seminggu.
Click Here To Zoom



SIGNAL FOREX : Anda akan dimaklumkan Pair untuk trade, beserta target profit dan stop loss setiap pagi beberapa kali seminggu.
Click Here To Zoom


SIGNAL FCPO : Anda akan dimaklumkan Waktu dan Harga FCPO yang sesuai untuk trade beberapa kali seminggu.



....Semua ini hanya untuk RM15 sebulan !


Dengan hanya RM15 sebulan anda akan menerima :

- Tips Bursa Saham,
- Signal Forex
- Signal FCPO terus ke emel anda,

dan anda boleh membacanya di emel anda samada di PC atau Handphone.


*RM15 adalah harga promosi bulan ini (harga asal untuk setiap signal ialah RM180 sebulan !)

**Signal akan dihantar apabila terdapat SETUP yang optimum untuk masuk trading. Setup tidak akan berlaku setiap hari oleh itu signal akan dihantar 2 atau 3 kali seminggu.



UNTUK MELANGGAN SIGNAL SILA KE WEBSITE INI >> http://klfx.blogspot.com/p/klfx-free-forex-signal.html





.


--------------------
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Moderator2
kiriman Oct 9 2014, 04:52 PM
Kiriman #3


Eksekutif
***

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 792
Sertai: 2-October 14
No. Ahli: 2,529



FREE ROBOT AUTOSIGNAL !

Software ini mampu scan kesemua pair untuk mencari pair yang ada Entry Signal , Masa untuk masuk dan Jumlah Profit (PIPS) yang boleh diraih dan Signal tersebut dihantar terus ke email anda !




100 PIPS / DAY Robot Signal
Sample Software Screen:



Untuk mendapatkan Robot ini, sila ikut langkah dibawah:



LANGKAH 1.

Anda perlu membuka akaun trading dengan Instaforex melalui link ini >> https://www.instaforex.com/open_live_account?x=UOM

*Anda perlu membuka akaun baru walaupun anda telahpun mempunyai akaun dengan InstaForex



LANGKAH 2.

Anda perlu mempunyai sekurang-kurangnya DEPOSIT USD 500 dalam akaun Instaforex yang baru ini:
*Ikut langkah dibawah jika anda tidak tahu cara deposit

Enter Account Number as Username: eg 7321698

Enter merchants Password as Password : ex WZA9AsusR

kemudian lihat di panel kiri dan klik Financial operation > Deposit Money







LANGKAH 3.


Anda perlu Instal Mt4 dari sini > https://fx.instaforex.com/i/downloads/itc4setup.exe
dan tukar Size Lot kepada " 10 " untuk Software ini berfungsi dengan baik

ATAU

Login ke MT4 anda yang sedia ada mengunakan AKAUN BARU yang telah dibuat

Caranya: Buka MT4 anda, Click Tool > Option > Tab Trade > TUKAR " SIZE BY DEFAULT " ke " 10 " > Click "OK"




LANGKAH 4.

Hantarkah emel dengan tajuk " NEED AUTOCHARTING TO MT4 " ke support@instaforex.com
- Nyatakan No. Akaun baru anda
- Nyatakan bahawa anda telah membuat deposit USD 500 dan telah menukar default size ke " 10 "

Maklumat lanjut tentang software akan dibalas melalui emel.


--------------------
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Moderator2
kiriman Oct 14 2014, 04:31 PM
Kiriman #4


Eksekutif
***

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 792
Sertai: 2-October 14
No. Ahli: 2,529



Panggilan Terakhir/Last Call! - Kelas FOREX @ Langkawi pada 26 Oktober 2014 (Ahad).

Dimaklumkan ini adalah Panggilan Terakhir untuk Kelas FOREX @ Langkawi iaitu pada 26 Oktober 2014 (Ahad) , pendaftaran boleh dibuat sekarang di www.oiim.co.nr @ http://KLFX.Blogspot.com

*Tinggal beberapa hari shj lagi untuk mendaftar







.


--------------------
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Moderator2
kiriman Nov 4 2014, 05:04 PM
Kiriman #5


Eksekutif
***

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 792
Sertai: 2-October 14
No. Ahli: 2,529



USD / CAD
15 minit yang lalu
Dari 16:40 GMT+08:00
Sampai 20:40 GMT+08:00 Menjual
Menjual pada 1.1372
Mengambil keuntungan * di 1.1332
Mengelak kerugian di 1.1432




.


--------------------
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Moderator2
kiriman Nov 25 2014, 04:42 PM
Kiriman #6


Eksekutif
***

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 792
Sertai: 2-October 14
No. Ahli: 2,529



USD / CHF
58 minit yang lalu
Dari 15:32 GMT+08:00
Hingga 19:32 GMT+08:00 Beli
Beli di 0.9681
Mengambil keuntungan * di 0.9718
Mengelak kerugian di 0.9648





.


--------------------
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Moderator2
kiriman Dec 1 2014, 06:40 PM
Kiriman #7


Eksekutif
***

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 792
Sertai: 2-October 14
No. Ahli: 2,529



EUR / JPY
21 minit yang lalu
Dari 18:15 GMT+08:00
Hingga 22:15 GMT+08:00 Jual
Jual di 147.69
Mengambil keuntungan * di 147.22
Mengelak kerugian di 148.32









.


--------------------
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Moderator2
kiriman Dec 8 2014, 04:38 PM
Kiriman #8


Eksekutif
***

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 792
Sertai: 2-October 14
No. Ahli: 2,529




18 minutes ago
From 15:57 GMT+08:00
Till 19:57 GMT+08:00Sell
Sell at 148.96
Take profit* at 148.52
Stop loss at 149.52



.


--------------------
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Moderator2
kiriman Dec 15 2014, 04:22 PM
Kiriman #9


Eksekutif
***

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 792
Sertai: 2-October 14
No. Ahli: 2,529



USD/CHF
16 minit yang lalu
Dari 15:59 GMT+08:00
Hingga 19:59 GMT+08:00 Jual
Jual di 0.9649
Mengambil keuntungan * di 0.9612
Mengelak kerugian di 0.9692



.


--------------------
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Moderator2
kiriman Dec 22 2014, 04:56 PM
Kiriman #10


Eksekutif
***

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 792
Sertai: 2-October 14
No. Ahli: 2,529



Jual USD / CAD
33 minit yang lalu
Dari 16:15 GMT+08:00
Hingga 20:15 GMT+08:00 Jual
Jual di 1.1586
Mengambil keuntungan * di 1.1552
Mengelak kerugian di 1.1622




.


--------------------
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Moderator2
kiriman Dec 30 2014, 05:00 PM
Kiriman #11


Eksekutif
***

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 792
Sertai: 2-October 14
No. Ahli: 2,529



USD / CAD
16 minit yang lalu
Dari 16:32 GMT+08:00
Hingga 20:32 GMT+08:00 Beli
Beli di 1.1619
Mengambil keuntungan * di 1.1648
Mengelak kerugian di 1.1578



.


--------------------
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Moderator2
kiriman Jan 5 2015, 04:14 PM
Kiriman #12


Eksekutif
***

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 792
Sertai: 2-October 14
No. Ahli: 2,529



GBP / USD
17 minit yang lalu
Dari 15:46 GMT+08:00
Hingga 19:46 GMT+08:00 Beli
Beli di 1.5282
Mengambil keuntungan * di 1.5358
Mengelak kerugian di 1.5178




.


--------------------
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Moderator2
kiriman Jan 19 2015, 04:22 PM
Kiriman #13


Eksekutif
***

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 792
Sertai: 2-October 14
No. Ahli: 2,529



USD / JPY
35 minit yang lalu
Dari 15:37 GMT+08:00
Hingga 19:37 GMT+08:00 Jual
Jual di 117.12
Mengambil keuntungan * di 116.62
Mengelak kerugian di 117.72




.


--------------------
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Moderator2
kiriman Jan 26 2015, 04:46 PM
Kiriman #14


Eksekutif
***

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 792
Sertai: 2-October 14
No. Ahli: 2,529



USD / CAD
16 minit yang lalu
Dari 16:00 GMT+08:00
Hingga 20:00 GMT+08:00 Jual
Jual di 1.2445
Mengambil keuntungan * di 1.2412
Mengelak kerugian di 1.2492




.


--------------------
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Moderator2
kiriman Feb 9 2015, 04:27 PM
Kiriman #15


Eksekutif
***

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 792
Sertai: 2-October 14
No. Ahli: 2,529



GBP / USD
15 minit yang lalu
Dari 15:57 GMT+08:00
Hingga 19:57 GMT+08:00 Jual
Jual di 1.5267
Mengambil keuntungan * di 1.5222
Mengelak kerugian di 1.5332




.


--------------------
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Moderator2
kiriman Feb 23 2015, 04:23 PM
Kiriman #16


Eksekutif
***

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 792
Sertai: 2-October 14
No. Ahli: 2,529



EUR / JPY
32 minit yang lalu
Dari 15:25 GMT+08:00
Hingga 19:25 GMT+08:00 Beli
Beli di 135.15
Mengambil keuntungan * di 135.88
Mengelak kerugian di 134.18\




.


--------------------
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Moderator2
kiriman Mar 2 2015, 04:29 PM
Kiriman #17


Eksekutif
***

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 792
Sertai: 2-October 14
No. Ahli: 2,529



NZD / USD
15 minit yang lalu
Dari 16:06 GMT+08:00
Hingga 20:06 GMT+08:00 Jual
Jual di 0.7527
Mengambil keuntungan * di 0.7492
Mengelak kerugian di 0.7562



.


--------------------
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Moderator2
kiriman Mar 9 2015, 04:02 PM
Kiriman #18


Eksekutif
***

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 792
Sertai: 2-October 14
No. Ahli: 2,529



EUR / USD
32 minit yang lalu
Dari 15:21 GMT+08:00
Hingga 19:21 GMT+08:00 Beli
Beli di 1.0849
Mengambil keuntungan * di 1.0898
Mengelak kerugian di 1.0788



.


--------------------
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Moderator2
kiriman Mar 16 2015, 04:41 PM
Kiriman #19


Eksekutif
***

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 792
Sertai: 2-October 14
No. Ahli: 2,529



EUR / JPY
16 minit yang lalu
Dari 16:06 GMT+08:00
Hingga 20:06 GMT+08:00 Jual
Jual di 127.8
Mengambil keuntungan * di 127.22
Mengelak kerugian di 128.62




.


--------------------
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Moderator2
kiriman Mar 23 2015, 04:29 PM
Kiriman #20


Eksekutif
***

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 792
Sertai: 2-October 14
No. Ahli: 2,529



Saya tak pernah menyesal belajar ilmu dan mendalami forex. Di sebabkan forex lah, kehidupan saya semakin baik.

Duit di bank cukup, duit di poket pun cukup.

Isteri saya tak pernah merungut sebab keperluan rumah dijaga.

Jika ada apa-apa masalah kesihatan, saya terus je ke hospital swasta untuk berjumpa doktor pakar. Tak perlu lagi beratur kat hospital kerajaan dan dirawat oleh doktor pelatih.

Life is good :-)

Baru-baru ni, saya beli kereta baru. Kereta lama, Proton Saga, saya bagi percuma je kat adik saya di kampung. Kereta baru yang dibeli lebih besar..Jenama Isuzu DMax Vcross 3.0.

Masa buat pinjaman untuk kereta baru, pegawai bank yang meluluskan pinjaman terkejut dengan pendapatan bulanan saya. Dengan suara perlahan, dia memberitahu saya pendapatan bulanan saya cukup untuk bayar gaji beliau selama setahun

Masa bekerja saya bukan seperti kebanyakan orang.

Saya cuma bekerja 1 jam sehari jeOk, kadang-kadang, kalau rajin sedikit, saya akan bekerja 2 jam sehari.

Ya, memang best hidup sebagai forex trader full-time.



..........dari seorang peserta KLFX


--------------------
http://www.CariJodohClub.co.nr - Agensi Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia
Go to the top of the page
 
+Quote Post

5 Mukasurat V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 pengguna membaca topik ini (2 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 1st August 2021 - 02:00 AM