IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Closed TopicStart new topic
> bmw-x5-hadiah-paling-mahal-untuk-saya-diana-danielle
Lady
kiriman Jan 13 2009, 11:34 AM
Kiriman #1


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 110
Sertai: 9-December 08
Daripada: Sailor of Dream
No. Ahli: 435



Isu jam tangan mewah Siti Nurhaliza berharga ratusan ribu itu nampaknya menarik minat semua pihak termasuk Diana Danielle.

Tidak mahu ketinggalan dalam liga penerima hadiah mewah, Diana Danielle menyatakan yang BMW X5 berharga RM560,000 itu adalah hadiah dari ibu tersayang, Norsiah Ramli.

Beberapa bulan lepas, ketika sambutan hari lahir ke-17 beliau, Diana Danielle dengan terang & jelas menyatakan yang pembelian BMW X5 ini menggunakan duit sendiri hasil titik peluh beliau dalam bidang seni.

Antara artis yang turut sama dalam senarai penerima hadiah mewah ini adalah Juliana Banos (Ferrari - RM1 juta), Rozita Che Wan (Jam Tangan - RM18k), & Abby Abadi (Barang Kemas - RMX,XXX).


p/s:aku kutip kat ohbulan....kaya minah ni,


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g
kiriman Jan 13 2009, 11:53 AM
Kiriman #2


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 742
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



QUOTE (Lady @ Jan 13 2009, 11:34 AM) *
Tidak mahu ketinggalan dalam liga penerima hadiah mewah, Diana Danielle menyatakan yang BMW X5 berharga RM560,000 itu adalah hadiah dari ibu tersayang, Norsiah Ramli.


Pehh.. umo 17 tahun dah pakai BMW X5, tadak gambo ker Lady??


--------------------
www.matg.org
Just About Something 1.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lady
kiriman Jan 13 2009, 11:58 AM
Kiriman #3


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 110
Sertai: 9-December 08
Daripada: Sailor of Dream
No. Ahli: 435



QUOTE (mat.g @ Jan 13 2009, 11:53 AM) *
Pehh.. umo 17 tahun dah pakai BMW X5, tadak gambo ker Lady??



xde gambar la...
klo ada,nanti aku edit post tu..tampal gambar minah tu ngan keta skali....


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Jan 13 2009, 12:37 PM
Kiriman #4


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



QUOTE (Lady @ Jan 13 2009, 11:58 AM) *
xde gambar la...
klo ada,nanti aku edit post tu..tampal gambar minah tu ngan keta skali....

nasib baik tak dpt bmx...lagi best....
muda2 dah pakai bmw. ape lagi lumba la ngan shamsul haslam...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g
kiriman Jan 13 2009, 12:43 PM
Kiriman #5


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 742
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



QUOTE (Cisqo87 @ Jan 13 2009, 12:37 PM) *
nasib baik tak dpt bmx...lagi best....
muda2 dah pakai bmw. ape lagi lumba la ngan shamsul haslam...

shamsul pon takat pakai Toyota Celica recon jer.. hehe


--------------------
www.matg.org
Just About Something 1.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Jan 13 2009, 12:45 PM
Kiriman #6


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



QUOTE (mat.g @ Jan 13 2009, 12:43 PM) *
shamsul pon takat pakai Toyota Celica recon jer.. hehe

wah...ini sudah lebih..mane boleh kalah...
kena lawan...siapa besar..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lady
kiriman Jan 13 2009, 03:12 PM
Kiriman #7


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 110
Sertai: 9-December 08
Daripada: Sailor of Dream
No. Ahli: 435



QUOTE (Cisqo87 @ Jan 13 2009, 12:45 PM) *
wah...ini sudah lebih..mane boleh kalah...
kena lawan...siapa besar..


lawan tauke tu... hface.gif hface.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Jan 13 2009, 08:54 PM
Kiriman #8


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



QUOTE (Lady @ Jan 13 2009, 03:12 PM) *
lawan tauke tu... hface.gif hface.gif

dia nak bawak kete tu g plkn nanti..senang tiap2 minggu blk jumpe mak.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lady
kiriman Jan 14 2009, 09:44 AM
Kiriman #9


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 110
Sertai: 9-December 08
Daripada: Sailor of Dream
No. Ahli: 435



QUOTE (Cisqo87 @ Jan 13 2009, 08:54 PM) *
dia nak bawak kete tu g plkn nanti..senang tiap2 minggu blk jumpe mak.


budak manja memang mcm tu, x leh jauh dari mak dier.. hface.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g
kiriman Jan 14 2009, 09:53 AM
Kiriman #10


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 742
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



mmg tahap kaya giler, kalau leh kasik hadiah besday kat anak mumo 17 thn sebijik BMW X5 yg rega hampir2 sejuta ni... sbb X5 ni biasa bisnesman yg berjaya jer mampu pakai.. kalau takat makan gaji jadi pangkat CEO pun belum tentu mampu...


--------------------
www.matg.org
Just About Something 1.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Jan 15 2009, 12:09 AM
Kiriman #11


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



QUOTE (mat.g @ Jan 14 2009, 09:53 AM) *
mmg tahap kaya giler, kalau leh kasik hadiah besday kat anak mumo 17 thn sebijik BMW X5 yg rega hampir2 sejuta ni... sbb X5 ni biasa bisnesman yg berjaya jer mampu pakai.. kalau takat makan gaji jadi pangkat CEO pun belum tentu mampu...

kasi ke dia beli sendiri??
duit hasil titik peluh dia..
pakai aje la kete murah..senang..
nanti minyak naik jgn nak merungut plak...
Diana ni skrg dah single...Mat ape lagi..tackle la...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g
kiriman Jan 15 2009, 09:16 AM
Kiriman #12


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 742
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4





kawe kasik up gamba sikit.. pehhh lelehh leleh.gif


--------------------
www.matg.org
Just About Something 1.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Jan 15 2009, 10:33 AM
Kiriman #13


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



QUOTE (mat.g @ Jan 15 2009, 09:16 AM) *


kawe kasik up gamba sikit.. pehhh lelehh leleh.gif

cam ni rupa kete nya..boleh ke naik...tinggi tu...
mmg betul la dia beli kete ni..leh bawak dlm hutan..
plkn kan dlm hutan...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lady
kiriman Jan 15 2009, 04:29 PM
Kiriman #14


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 110
Sertai: 9-December 08
Daripada: Sailor of Dream
No. Ahli: 435



QUOTE (Cisqo @ Jan 15 2009, 10:33 AM) *
cam ni rupa kete nya..boleh ke naik...tinggi tu...
mmg betul la dia beli kete ni..leh bawak dlm hutan..
plkn kan dlm hutan...



memang ada klass keta dia nih, kayo2 minah ni..aku bila lagi nak beli keta macam tu,tua baru dapat beli kot hface.gif hface.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Jan 16 2009, 08:48 AM
Kiriman #15


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



QUOTE (Lady @ Jan 15 2009, 04:29 PM) *
memang ada klass keta dia nih, kayo2 minah ni..aku bila lagi nak beli keta macam tu,tua baru dapat beli kot hface.gif hface.gif

anak ramai bolh la..
kalau single.
bosar yo lobih..naik sorang..sunyi nanti..
nyanyi sorang2 dlm kete
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lady
kiriman Jan 16 2009, 11:54 AM
Kiriman #16


Eksekutif Junior
**

Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 110
Sertai: 9-December 08
Daripada: Sailor of Dream
No. Ahli: 435



QUOTE (Cisqo @ Jan 16 2009, 08:48 AM) *
anak ramai bolh la..
kalau single.
bosar yo lobih..naik sorang..sunyi nanti..
nyanyi sorang2 dlm kete



la klo anak ramai2 nanti x muat plak, hface.gif hface.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Jan 16 2009, 03:04 PM
Kiriman #17


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



QUOTE (Lady @ Jan 16 2009, 11:54 AM) *
la klo anak ramai2 nanti x muat plak, hface.gif hface.gif

anak ramai sgt beli bas...tulis name kat bas tu..
bas Abu..senang..semua org tahu..
nampak aje bas tu..oooo...Abu bawak family g bersiar2...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rinoa1812
kiriman Jan 27 2009, 02:36 PM
Kiriman #18


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 9
Sertai: 11-January 09
No. Ahli: 560



kaya ke die??? oops.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Jan 28 2009, 12:52 AM
Kiriman #19


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



QUOTE (rinoa1812 @ Jan 27 2009, 02:36 PM) *
kaya ke die??? oops.gif

kaya la kot..
dia dah single..ape lagi..torai la...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rinoa1812
kiriman Jan 28 2009, 06:09 PM
Kiriman #20


Percubaan


Kumpulan: Member Rasmi
Kiriman: 9
Sertai: 11-January 09
No. Ahli: 560



hhahaha torai??? soooosial sgt la die..lgpun sape le kita ni kan..leh guna BMX je..huhuhu
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 22nd November 2018 - 07:07 PM