IPB

Selamat datang Tetamu ( Masuk | Daftar )

 
Reply to this topicStart new topic
> Paris hamil lepas jumpa Ronaldo?, Kosmo
♦محمد أفيق♦
kiriman Jun 18 2009, 09:02 AM
Kiriman #1


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373





LOS ANGELES - Selebriti Paris Hilton mencetuskan khabar angin terbaru berhubung kehamilannya setelah dia dilihat mendapatkan rawatan di sebuah pusat perubatan di sini, lapor sebuah akhbar semalam.

Paris menemui seorang pakar perubatan kurang seminggu dia menghabiskan masa intimnya bersama bintang bola sepak Cristiano Ronaldo, 24.

Bekas pelakon siri realiti The Simple Life itu cuba menyembunyikan dirinya dengan hanya memakai pakaian sukan, topi dan kaca mata gelap.

Namun sekumpulan jurugambar berjaya merakamkan aksi Paris ketika dia berbual dengan menggunakan telefon.

"Kami cuba mengenali antara satu sama lain. Itu sahaja. Ronaldo dan saya berkawan baik, kawan sangat baik," kata Paris, 28.

Ronaldo dan Paris dirakamkan bergembira di sebuah kelab malam di sini pada minggu lalu ketika bekas pemain Manchester United itu meraikan perpindahannya ke Real Madrid.

Selepas parti yang menelan kos £10,000 (RM57,884) itu tamat, Ronaldo dan Paris menghabiskan masa beberapa jam di sebuah rumah.

"Ronaldo benar-benar terpesona terhadap Paris," katanya.

Kedua-dua pasangan itu pernah berjumpa setahun lalu di Los Angeles ketika Paris cuba memikat Ronaldo di sebuah bar tetapi pelawaan itu ditolak.

- Agensi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mat.g™
kiriman Jun 18 2009, 09:18 AM
Kiriman #2


Eksekutif
***

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 742
Sertai: 2-June 08
Daripada: Saujana Putra
No. Ahli: 4



biasalah ronaldo tu byk pitis, muda lagi... depa jumpa pasti main nya.. dan paris cubalah ambik kesempatan... hehe gossip dipagi khamis


--------------------
matg.net
My Focal 2.0
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Jun 18 2009, 09:20 AM
Kiriman #3


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



dia ni akan jadi macam beckham dulu.
keluar aje berita nak pergi real madrid.
macam2 kontroversi keluar. serupa macam beckham. bezanya beckham tu ade bini..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ganazz
kiriman Jun 18 2009, 09:44 AM
Kiriman #4


Pengurus Junior
******

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 5,235
Sertai: 12-November 08
Daripada: aku worang K.L (kg limbong daa)
No. Ahli: 223



mek parih nie lagi la banyak pitih! MEGA XXX punya icon!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Jun 18 2009, 11:00 AM
Kiriman #5


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



itu yg popular...anak org kaya plak tu..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
B@zSh™
kiriman Jun 18 2009, 12:11 PM
Kiriman #6


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,830
Sertai: 19-September 08
Daripada: New Castle
No. Ahli: 54



Paris ni kaya bukan sebab hasil usaha dia
Semua harta warisan bapak dia
Tp harta banyak mana sekalipun...kalo x pandai nak urus lama2 kot2 dikebas orang sikit2


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Jun 18 2009, 12:12 PM
Kiriman #7


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



harta BAPAK dia pon dia anggap harta dia...
budak pompuan ni liau la..susah nak tambat...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
B@zSh™
kiriman Jun 18 2009, 12:15 PM
Kiriman #8


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,830
Sertai: 19-September 08
Daripada: New Castle
No. Ahli: 54



Orang yang x berapa ber'uang' rapat ngan Paris ni sebab nak rasa tempias
Dia ni jenis orang yang enjoy manjang...
Bape banyak dia habiskan untuk pi ke kelab2 ekslusif tu setiap kali pi eh?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Jun 18 2009, 12:18 PM
Kiriman #9


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



kalau yg mlm dengan ronaldo tu..
ronaldo belanjakan lebih kurang 85k..
byk nau!!!!...1 malam sampai 85k..

ape istimewanya club cam gitu..
kalau kita 85k tu setahun kot..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ganazz
kiriman Jun 18 2009, 11:11 PM
Kiriman #10


Pengurus Junior
******

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 5,235
Sertai: 12-November 08
Daripada: aku worang K.L (kg limbong daa)
No. Ahli: 223



klab tanpa baju kot!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Jun 18 2009, 11:16 PM
Kiriman #11


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



hohoho...si ronald ni pon..kalau nak ehem2..pakai la firewall..ok punya nanti..

lagi 1..xkan la baru jumpe semalam dah hamil..cepat nau jadinya..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ganazz
kiriman Jun 18 2009, 11:37 PM
Kiriman #12


Pengurus Junior
******

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 5,235
Sertai: 12-November 08
Daripada: aku worang K.L (kg limbong daa)
No. Ahli: 223



sengaja bunting, dah lama tackle, dapat je kira jadi trus la... Jenis manusia cam gini, bunting pun dikira satu pelaburan.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
♦محمد أفيق♦
kiriman Jun 19 2009, 12:35 AM
Kiriman #13


Timbalan Pengurus
*****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 2,582
Sertai: 28-November 08
Daripada: FKEKK
No. Ahli: 373



oo..begitu plak. macm2 hal. kawin la ape lagi. jgn tunggu lame2...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ganazz
kiriman Jun 19 2009, 02:54 PM
Kiriman #14


Pengurus Junior
******

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 5,235
Sertai: 12-November 08
Daripada: aku worang K.L (kg limbong daa)
No. Ahli: 223



org banyak duit ni, bila rasa tadak baka, bikin oda zuriat.... cam mikail jeksen, 3 anak A.I kontrak bunting! Gitu juga cerita satu awek tua yg kaya raya kat britain, sanggup pi bayo juta2 nak suruh kasi bunting dapat anak. Bila kawin plak, akan cari alasan nak bercerai... pasal harta siap kena bagi dua.

tapi minah saleh si paris nie....tengok idung dia sama lip dia yg sebelah atas tu.... eeee....dasat!!!!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
B@zSh™
kiriman Jun 21 2009, 08:30 AM
Kiriman #15


Eksekutif Senior
****

Kumpulan: Moderator
Kiriman: 1,830
Sertai: 19-September 08
Daripada: New Castle
No. Ahli: 54



Persoalannya..betul ke tu zuriat Ronaldo
Atau saje2 nak cari publisiti tongue.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 pengguna membaca topik ini (1 Tetamu dan 0 Pengguna tidak dikenali)
0 Ahli:

 



Versi Ringkas Masa sekarang: 18th May 2024 - 10:21 PM