Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Bincang pasal roaming kat luar negara
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Pelancongan & Percutian
zhongzhi12
Dah habis semua upacara bagi wedding saya. Sekarang saya akan pergi honeymoon!!!!!!! Saya nak ambil tahu tentang package roaming. Sebab saya akan pergi selama dua minggu ia itu dari Julai. Adakah saya hendak ambil satu international roaming sim card untuk pergi setiap negara?
lemon8cc
tahniah! smile.gif
roaming bagi data/call ke u nak guna? sebab kedua2 ni xsama
skrg dah terdapat pakej roaming yg amat murah
zhongzhi12
Data lebih baik! Call rate tu mahal. Guna data boleh whatsapps dan viber. Saya akan pergi Singapore lepas tu pergi Indonesia. Perlukah saya pergi aktif roaming bagi phone saya?
luv2sleeep
kalo aktif roaming digi, xpayah bayar. yg lain aku xtau
aku ingat digi macam ada pakej unlimited surfing.
lebih kurang rm36/hari. u kena chek tengok
annaking266
Murahnya!!!! RM32 bagi satu hair je? Lebih baik daripada call yang caj mahal tu . Yang ini ada limit bagi satu hari ke? Yang ni bagi prepaid atau post punya?
luv2sleeep
Ya. Tapi depends juge. Pelan xsama bagi tiap negara
Pelan melayari digi ni unlimited. xpasti bagi prepaid tau tidak. U kena check kat sini
http://www.digi.com.my/idd_v3/unlimited_internet_roaming.do
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019